Birthday Cupcake order

For a little 5 year old, daughter of a colleague. She said they were exactly how she wanted them. I was given strict instructions, she wanted white icing, smarties and a 5
But I did improvise by making a bigger one especially for her.

One Comment

  1. Redelmo2

    Hoi Danielle, wat leuk dat je een berichtje had achter gelaten op mijn blog. Mijn toef bestond uit botercreme(van de mix van de taartenshop) met een flinke klodder lemon curd er doorheen. Dat gaf het net een mooie gladde structuur. Ik heb namelijk ook vaak dat mijn botercreme niet mooi glad wordt. Je had een lekker recept voor Red Velvets? Als er geen karnemelk in zit wil ik het nog wel eens proberen 🙂 Ook zou ik heel graag willen weten wat je voor glazuur gebruikt hebt op de verjaardagscakejes. Dan kan ik die ook gebruiken op de cupcakes voor Julian zijn verjaardag. Verder kijk ik mijn ogen uit op je site, zo’n mooie dingen maak ik nog lang niet, ik kom dus vaak even meelezen om ideetjes op te doen. Groetjes, Elma

Geef een reactie