E C H O

I am so grumpy (chagrijnig), Gone to bed too late for too many nights in a row, my own fault I know, but I really can’t do it or this happens….. The weather sucked all morning totally everything I was airing is soaked, I am not getting any comments on my blog for 2nd post in a row, I am overweight (ok only 3 kilo’s but hey on me those xtra kilo’s always give me an xtra row around my waist), my house is a mess even though I have been spending every free moment to unclutter, we forgot the little diary for the crow at my mothers so I had to return it to school without it and I am so behind on all kinds of projects and I’m taking it out on everyone (ie. my mom and the kids). Boy do I feel like a great person today ….
**** ok I’m such a dope, people have been leavind messages, I appearantly installed that i want to moderate the comments, I had like 17 posts…. gotta find where I can turn that off. My first smile of the day when I found this out …..and then tears as I was touched by so many sweet posts ***

Advertisements

16 thoughts on “E C H O

 1. roflol… niet op het eerste “blauwe” stuk, maar wel op het rode stuk. had ik eerst ook. Van hoe kan dat nou, niemand leest mijn blog. Totdat er veel berichten stonden die ik blijkbaar nog moest goedkeuren. Nu die beveiliging er maar af gegooid.Voor wat betreft je dag… Veel sterkte. Gelukkig is het zonnetje hier weer gaan schijnen, dus bij jou wellicht nu ook.

  Like

 2. i’m crabby with you — crabby kids too — one who won’t sleep, the other who won’t eat…. arghhhh – does not put me in a happy mood — and then i am probably about 10 kilos overweight, but can’t stay away from the chocolate…

  Like

 3. Oh oh… heel erg dit soort dagen… 😦 Vanavond even lekker in bad (als dat kan natuurlijk!) met een lekker boek of tijdschrift en dan vroeg onder de wol… hopelijk ben je morgen dan weer helemaal de oude! 😀

  Like

 4. Hi Danielle ;-), allways look on the bright side…maar af en toe heb je zo van die dagen…was van morgen al te laat door te file (hebben ze helaas ook op curcao), begint t zo hard te plensen dat ik 10 min in de auto voor werk heb zitten wachten, stap ik uit in een halve rivier, voet en schoen doorweekt, ben maar hard gaan lachen 🙂 Hopelijk lig je nu heerlijk te slapen en heb je morgen een super dag! gr Eef

  Like

 5. enne, ik had gisteren net zo’n dag hoor (als dat een troost is). Wasmachine draait ineens niet meer (bleeeeeeee) en ‘s middags bleek er een barstje in mijn contactlens te zitten. Hopen dat ik voor zaterdag en nieuwe heb, anders zie ik Elsie maar half….En daar gaat weer een hoop geld…. pfff, vandaag hopelijk een betere dag!

  Like

 6. Okee dan… dan zal ik ook ff lekker klagen:mijn laptop is stuk… mijn internet connectie doet het al niet meer sinds een paar weken en moet nog 2 weken wachten op een nieuwe.. ik heb al 2 weken het gevoel dat ik ongesteld moet worden en het komt maar niet, ik heb elke dag ruzie met mijn zus op het werk. Wordt al dagen om 5 uur ‘s ochtends wakker, ik moet het weekend gewoon doorwerken want we lopen door omstandigheden vet achter op schema.Mijn ramen zijn zooo vies.. dat ik wil dat de zon ophoudt met schijnen, dan zie je het niet zo erg. Ik baal ervan dat het alweer vroeg donker wordt. Zooo dat lucht ff lekker op zeg!!Nou ja.. verder gaat het wel… er is altijd wel wat toch? En uiteindelijk komt het toch weer goed

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s