cutey croc’s

Don’t these look cute ? Can’t imagine why DH doesn’t want a pair … The boys are loving their crocs and for the first time in about 5 years Michael’s feet smell normal after a day of play … WOW these shoes are the bomb !

Have you bought your summer things yet ? I have bought some cute t-shirts but other than these gold Mary Jane croc’s for the summer I cannot seem to find a normal pair of black sandals (and by normal I mean without a high heel …..)

13 thoughts on “cutey croc’s

 1. Ze zijn mooi van lelijkheid, ik zag ze in de Perry sport winkel en heb nog lopen twijfelen ze te kopen. Voor mezelf dan he? De kids hier willen ze dus echt niet aan, daar ga je toch niet mee lopen hahahagr Alette

  Like

 2. ze zien er apart uit danielle ;)Ik heb nog geen inkopen kunnen doen voor de zomer… Zoals je weet ben ik druk inkopen aan het doen bij jou voor scrapspulletjes dat er geen geld overblijft hahaliefs emine

  Like

 3. You lucky girl! The whole Rotterdam is out of stock. I bought the only 2 pairs I could find for the boys today. Not the colors I wanted (well less fun than yours) but at least I got some. Boys had been nagging me for 2 weeks now!!! I agree they’re perfect for the active outdoors boys!

  Like

 4. Ik heb mijn crocs HOT PINK!! vorig jaar al gescoord. Ze lopen heerlijk! Als ze zijn uitverkocht kun je ze ook online bestellen hoor op crocs.nl. Helaas hebben ze ze niet in maatje 21 anders had ik er ook al een paar gehaald voor Noa!Veel veilige kilometer ;-))

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s