The Good, the Bad & the Ugly

Never underestimate the power of the irate customer.
It takes a lot of time and energy to win over a customer and losing one only takes a few seconds …..

Remember my post of May 25th ? This was due to some orders around Pentecost that went wrong with some customers due to my moving/organising at home and Pentecost itself. Unfortunately one customer that had a Murphy’s Law thing going on was so upset that she said she would do something about it and unfortunately she is on some messageboards….. And there are always people who add a little to the story. So I’m getting a bad rep at the moment which is quite disturbing to me being the perfectionist & virgo that I am.

Luckily I have loads of satisfied customers that keep coming back, but hey its tough competition out there in the land of online shops so if you do see some bad reviews and you’ve had good experiences please share this as it’s nice to hear about a good review too 🙂

Advertisements

15 thoughts on “The Good, the Bad & the Ugly

 1. Well, I am with you, girl! Met you, was happy, still am and defenatly planning on coming back…and soon!!!!dont take it too much into your heart.Hugs, Nili:)

  Like

 2. i cannot believe somebody can ever have a bad experience with you girly. the sweetest, most patient and giving person i’ve ever met! seriously! so, there are always 2 sides on a story i guess. and it sais more about her posting on mb’s than about you sweets 😉

  Like

 3. Wat vreselijk! Echt bij jou is het juist fijn om te shoppen!!!! Er kan evt. wat veranderd worden of aan iemand meegegeven worden…. 😉 Snap dit echt niet…. we gaan gewoon veel reclame voor je maken hoor! Niet je te veel druk maken hoor!!! (maar ik begrijp het wel, dat dit veel stress brengt!)

  Like

 4. Daan je weet hoe ik hier over denk, je hebt alles gedaan voor deze klant wat je kon doen en als dat niet genoeg is dan ligt dit aan de persoon zelf en niet meer aan jou. Erg jammer dat iemand zo laag kan zinken over een misverstand!corinnexxx

  Like

 5. Dit zijn gewoon in- en intrieste mensen. Er is niets zo gemakkelijk dan ergens iets negatiefs over iemand te posten om iemand te raken…. Het zegt inderdaad meer over die persoon dan over jou. Uit ervaring weet ik dat één negatieve reaktie meer doet dan 100 positieve reakties, maar laat dit je humeur niet verpesten. Ik heb bewondering voor wat je doet, je hebt waanzinnig leuke produkten dus ga vooral zo door 🙂

  Like

 6. O bah bah bah! Ik kan het niet uitstaan als mensen niet snappen dat er wel eens iets mis kan gaan! Wat ik nog erger vind….het meteen op allerlei forums te gaan verspreiden!

  Like

 7. Ahhh wat sneu van die persoon!Heel rot voor je, ik kan mij voorstellen dat het hard aan komt. Ik weet zeker dat er veel tervreden klanten (waaronder ik) zijn. Blijf zo doorgaan! Mijn steun heb je.Astrid

  Like

 8. Oooww! Heeft dat ook te maken met het feit dat je een Leeuw bent (ik dus ook..). Ik weet het, negatief vreet je meer op dan positief. Ik ben al maanden gestopt met lezen op MB, ik kan sommige dingen ook niet uit staan en je kunt er zo verrekte weinig aan doen.Ik denk ook echt dat het meer over de ander zegt dan over jou, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe dan ook, het raakt je. Sommige mensen…..

  Like

 9. o meis… how awful i totally agree with elwira’s comment about it being about the other more than about you. good luck and strength! keep smiling. your smile is gorgeous! :o)

  Like

 10. Als je alles hebt gedaan om een klant tevreden te houden en het is nog niet goed…dan ligt het toch echt aan die klant en niet aan jou!Laat je niet gek maken!

  Like

 11. Okay, I will try to ‘brag’ about you a bit more. ;-)Seriously… It’s sad some people feel the need to do things like this and I can totally understand how this takes away a bit of the glow of all the great things you do! Big hug!Marlies

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s