Happy ?

Although I’m headed into the new year with a bit of bad news I’m trying to be positive, trying is the key word here 😉

I want to wish all my family & friends, new & old, blog, internet & realtime a great new year. Full of creative mojo, love, happiness and lot’s of warmth in your lives. May all your wishes for 2008 come true !

ps. the bad news is that the doctor told me today she does not like the sound of my knee (knacking sound) and I need to go to an orthopedic surgeon soon … Great as if my hormones weren’t raging enough around xmas and new year….
You see I get really emotional and melancholic at the end of year ….

12 thoughts on “Happy ?

 1. Holly molly!!! and you thought it is nothing. Although it is bad news, I am happy you went to the doctor and hope it isn’t too serious… Happy new year!!! p.s. – I love the heart. Ed is getting better and better each day 😉

  Like

 2. nou dat is flink balen zeg van je knie! in elk geval toch nog een gelukkig uiteinde toegewenst wie weet win je 20 miljoen :)gelukkig nieuwjaar!corinnexxx

  Like

 3. Hey, het aller- ALLERbeste voor 2008. Rot van je knie, wordt langdurige nasleep zeg. Ga je op z’n amerikaans de bestuurder nu suen? 😉 Pff, las laatst dat iemand die gevallen was door eigen schuld in Amerika 4 miljoen euro ofzo had gekregen. Nahja, aub niet dat soort tafrelen hier.Maak er wat moois van, van dit nieuwe jaar, ik ga dat ook zeker doen. En op mn hyves ben ik gewoon volgbaar hoor, ook mijn werk.Dat portomeneetasje is ook een gevolg nog van jouw mailtje met die tassen. Hahaha…. wat heb je aangericht!! Tot snel.

  Like

 4. Gelukkig Nieuwjaar, Danielle, dat al je wensen en dromen mogen uitkomen…Super mooie foto!!!Balen zeg van je knie, hoop dat het snel weer allemaal oke is…dikke kus Nicole

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s