1 thought on “Birthday Cupcakes

  1. Hoi Danielle, wat leuk dat je een berichtje had achter gelaten op mijn blog. Mijn toef bestond uit botercreme(van de mix van de taartenshop) met een flinke klodder lemon curd er doorheen. Dat gaf het net een mooie gladde structuur. Ik heb namelijk ook vaak dat mijn botercreme niet mooi glad wordt. Je had een lekker recept voor Red Velvets? Als er geen karnemelk in zit wil ik het nog wel eens proberen 🙂 Ook zou ik heel graag willen weten wat je voor glazuur gebruikt hebt op de verjaardagscakejes. Dan kan ik die ook gebruiken op de cupcakes voor Julian zijn verjaardag. Verder kijk ik mijn ogen uit op je site, zo’n mooie dingen maak ik nog lang niet, ik kom dus vaak even meelezen om ideetjes op te doen. Groetjes, Elma

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s