Scrapping is therapy

Just like baking cupcakes but unfortunately I don’t have enough energy for that (which should come back into my life in august orso according to the doc). I really needed to relax, had a bit of a rough week to do with my volunteer work and I decided had to stick up for myself to a few people and although it was quite hard (it’s just not who I am really, conflict is something I try to avoid like a headache in my work even if it is volunteering LOL).

So after getting over the initial uncomfortable feeling of the whole situation I decided I really needed to do something to help me relax and scrapping does just that. Not my best work, and I still have to figure out where & when this was taken (hope mom can help me out since she has the original) but it felt pretty damn good !

5 Comments

  1. Danielle Muit

    Hee Daan, goed dat je voor jezelf opkomt!! Vind ik ook moeilijk maar de enige die het kan doen ben jij. En ik vind je LO erg leuk 🙂 Ik moet ook nodig weer gaan scrappen, heb er veel zin in maar op de 1 of andere manier wil het nog niet lukken sinds het nieuwe huis en Splinter.
    Take care en hopelijk tot gauw 😉 liefs D

  2. Evi

    Scrappen is zeker een goede therapie:)
    Alleen soms als ik het juist nodig heb om te scrappen, juist dan komt er niets uit mn handen waardoor ik me nog ellendiger voel:))

Geef een reactie