to blog or not to blog

Since I started using Facebook and Instagram it’s anoying the ….. out of me that I’ve been neglected my blog. Are any off my followers experiencing this too ? And if so how did you solve this. I love having my blogs (Since Pinterest I’ve kept 2 of the 3) and writing fun tidbits about our lives but I just don’t seem to get around to it, i really want to make the effort as i love reading other blogs of  friends irl and on the internet.

Pondering over this dilemma for a while and I hope to get some ideas from you or maybe come up with some myself….

One Comment

  1. leonieke

    hai daan,ik heb hier gisteren even een diepte analyse op los gelaten. dit omdat ik ook merk dat bij vele bloggers de klad erin komt. bij mij heeft het met het volgende te maken, denk ik, na diepgaand zelfonderzoek :-),. ik ben nieuwsgierig van aard, en vind t leuk om te lezen over andermans levens, daarom lees/las ik veel blogs. Maar…..toen kwam fb, en werd ik de hele dag op de hoogte gehouden van een heleboel mensen hun wel en wee die ik in het echt ken, ik denk dat hierdoor de behoefte om blogs te volgen van mensen die ik minder goed ken wat kleiner is geworden. alhoewel ik nog steeds hun blogs heel leuk vind. fb loos was ik dus veel fanatieker qua bloggen dan nu.maar goed dat jij t weer oppakt. bij mij staat het ook op mijn things to do lijstje!

Geef een reactie