{ dutch dares anniversary }

Wie had gedacht toen we, als design team van het wijlen Memory Lane Scrapbooking,  een dare blog begonnen in 2006 dat we nu zoveel jaar laten nog steeds mensen inspireren met onze dares.


Dus trots ben ik wel op deze 100ste Dutch Dare en op alle design team members die zoveel enthousiasme, energie, tijd en creativiteit in de blog hebben gestoken ! 6 jaar is best een mijlpaal en daarom maken we er een feestje van, bij deze ben je uitgenodigd op het FEESTBLOG van de DUTCH DARES.

Natuurlijk hebben we inspiratie voor je in de vorm van layouts, een uitdaging waar je zelf aan mee kunt doen, een kaart-schets waarvan je de uitwerkingen op de verschillende blogs van de designteam leden kunt bekijken en als je daar rondkijkt kun je meteen meedoen aan onze BLOGHOP. Tijdens deze bloghop ga je op zoek naar letters die een woord vormen. De oplossing mail je naar dutchdares@gmail.com want we geven superleuke CADEAUS weg omdat wij jarig zijn.


Als je niet via Cynthia op mijn blog bent gekomen, ga (hop) dan naar het blog van Dutch Dares om daar met de bloghop te starten. En ben je wel via Cynthia op mijn blog gekomen kun je op het blog van Jolanda de volgende letter vinden.


Bovendien geven alle leden van het DUTCH DARE DESIGNTEAM een RAK weg, gewoon omdat we het leuk vinden om eens een keertje flink uit te pakken. Om in aanmerking te komen voor het PRIJZENCIRCUS van de (10!) RAK’s lees je per blog wat je daarvoor moet doen.
Om kans te maken op deze leuke  RAK incl. chipboard mini album moet je het volgende doen; 
 
 
 
1. Maak een foto van je scrapplek/kamer en deel dit op facebook, link het naar onze dutch dares groep op facebook zodat we het kunnen zien(even liken als je nog geen volger was daar om te kunnen linken/taggen) .
3. Laat me weten met hoeveel dutch dares jij hebt meegedaan in de afgelopen 6 jaar en welke je favoriet was en waarom.
 
Mijn jubileumdare is dutch dare #95, een dare waar het zweet me van uitbrak en waaraan ik niet had meegedaan door omstandigheden. Nu alsnog in de herhaling heb ik de volgende uitwerking gemaakt, en heel toevallig heeft ook een ander dt lid voor deze dare gekozen. (Oh en mocht je meedoen met de bloghop, jubileumdare en sketch maak je extra kansen op mijn RAK). 
 
 
 
Niet iedereen heeft een grote scrapkamer, een nette kamer of tafel maar des te leuker om te zien hoe de anderen erbij zitten. Ik durf mijn kamer voor en na de metamorfose met de hulp van 2 lieve scrapvriendinnen te laten zien die afgelopen februari plaatsvond, en hoop dat jij ook je kamer wilt delen !
 
Uiteraard hoort er bij een metamorfose een voor en na foto, dus met het schaamrood op mijn kaken heb ik hier 2 voor foto’s voor jullie
 
 
 
 En na durf ik met een grote brede glimlach te laten zien
 

 

 
  
 Oh en waar jullie natuurlijk op zoek naar waren is de letter voor de bloghop, nou dat is deze weet je wat het is ?
 
 
De letter R ….

25 Comments

 1. Anonymous

  Wat een SUPER scrapkamer zeg! Zit te kwijlen hier want die van mij lijkt op jouw “voor” de metamorfose foto helaas. Ach wie weet,…..ooit!!Groetjes Betty Mulder-van Hasselt

 2. Jenneke

  WOW! Ik heb veel metamorfoses gezien maar dit is ècht een mega-metamorfose!!! Onherkenbaar, die kamer van je! Wat een compliment voor je scrapvriendinnen!!Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie jubileum!! En ik hoop dat er nog zeker 100 gaan volgen!!XXXJenneke

 3. Petra

  Gefeliciteerd met ons feestje! Je mag terecht TROTS met hoofdletters zijn.Ik werd helemaal blij toen ik het eindresultaat van jouw layout zag: super geworden!! Bovendien ga je in die prachtig opgeruimde scrapkamer vast nog 100 layouts maken.En meid wat heb je een mega RAK samengesteld, daar wordt iemand heel gelukkig van.

 4. BearFamily

  Wow, mooie kamer geworden, de mijne is nog niet helemaal klaar dus lijkt meer op jouw eerste foto's 🙂 Ik zal een fotootje maken en hem op fb zetten. Wist trouwens niet dat jullie al zo lang bestonden, heb jullie nog maar net ontdekt 🙂 Oh en gefeliciteerd met de 100ste dare !

 5. Cynthia van der Wilk

  Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow had natuurlijk al gelezen over de metamorfose maar dat het zo opgeknapt zou zijn. Ik snap best dat jij je scrapplek wilt laten zien. Daar mag je trots op zijn. Net als het feit dat we inmiddels de 100e dare online hebben gezet. Een topprestatie hoor. Gefeliciteerd.

 6. Hanna

  Gefeliciteerd met de 100ste dare! En dat er nog vele mogen komen.Ik heb de foto van mijn kamer op mijn blog gezet.Ik heb 22 keer mee gedaan waarvan ik de dare#81 het leukst vond om te maken. Omdat het een speciale herinnering was.Groetjes van Hanna

 7. Janine

  Ik blog nu sinds een paar maanden en ben via Margot op dd blog gekomen, helaas nog nooit meegedaan, maar daar gaat verandering inkomen 😉 Ik ga zo een foto maken van mijn hobby hoek 😉

 8. Colinda

  Gefeliciteerd met je feestje. Je mag er met recht trots op zijn!!Ik heb aan ongeveer 10 dares meegedaan en mijn favoriete was #82Jeans omdat ik toen gastdesigner was.Groetjes Colinda

Geef een reactie