nourishing relationships

After choosing my OLW I have been thinking a lot what  I nourish and want to share on of the things I do to nourish my relationships. With all our crazy busy lives we forget to send out sweet notes like in the old days, to show people we care, are thinking of them and how we appreciate them. Because we all know we don’t say it nearly enough 😉

people-wont-care-how-much-you-know-until-they-know-how-much-you-care

These days we choose quick, easy & cheap messages via sms, messenger, whatsapp.
No surprise delivered by the mail man/lady; a thank you note, hardly any birthday cards, christmas or new years wishes.

snail-mail-3

I love sending out notes to my familie, friends and to my team, do this as much as I can and I encourage my team to do the same. And this year like the last we sent out New Years wishes to our team and are working on those for friends and family. After that I will focus on sending notes to all my members by the end of the month.

And I realise that a lot of people consider it a waste of money or better for the environment  to go digital but lets be honest  here, there are worse ways to waste money or to do harm to the environment…..

snail-mail-is-an-unexpected

But showing people you really care, by taking the time to share that with them in a note, by sending a note brings great joy to them and to you. Trust me on this and think back to the last time you received a sweet card and how that made you feel …

NL:

Nadat ik mijn OLW had gekozen ben ik veel gaan nadenken over mijn woord nourish (voeden) en ik wilde met jullie delen wat ik doe om mijn relaties te onderhouden = voeden. Met onze drukke levens vergeten we vaak om lieve kaartjes te sturen zoals vroegah, om mensen te laten merken dat we om ze geven, we aan ze denken en dat we ze waarderen. Ik weet zeker dat iedereen het met me eens zal zijn dat we dat niet genoeg zeggen 😉

Tegenwoordig kiezen we voor snelle, makkelijke én goedkope berichtjes via sms, messenger, whatsapp. Geen verassing gebracht door de postbode; een bedankkaartje, nauwelijks verjaardagskaarten en de kerst en/of nieuwjaarskaarten worden ook steeds minder.

Ik ben dol op het sturen van kaartjes aan mijn familie, vrienden en mijn team, doe dit zoveel mogelijk en moedig mijn team ook aan om dit te doen. Dit jaar hebben we, net als vorig jaar, Nieuwjaarskaarten verstuurd aan ons team en zijn we druk doende met die voor onze vrienden en familie. Als ik daarmee klaar ben ga ik al mijn members een kaartje sturen voor het einde van de maand.

Ik realiseer me dat een hoop mensen dit zonde vinden van het geld, of dat het beter is voor het milieu om het digitaal te doen maar laten we nou wel wezen, er zijn ergere manieren om geld te verspillen of schade aan het milieu te veroorzaken ….

Mensen laten zien dat je om ze geeft, door de tijd te nemen om dat te delen in een kaartje en die aan hen te sturen geef je ze een warm gevoel. Geloof me maar en denk maar terug aan de laatste keer dat jij een lief kaartje kreeg en hoe dat voelde.

Geef een reactie