croc’s

Don’t these look cute ? Can’t imagine why DH doesn’t want a pair LOL
The boys are loving their crocs and for the first time in about 5 years Michael’s feet smell normal after a day of play … WOW these shoes are the bomb !

Have you bought your summer things yet ? I have bought some cute t-shirts but other than these gold Mary Jane croc’s for the summer I cannot seem to find a normal pair of black sandals (and by normal I mean without a high heel …..)

13 Comments

 1. Anonymous

  Ze zijn mooi van lelijkheid, ik zag ze in de Perry sport winkel en heb nog lopen twijfelen ze te kopen. Voor mezelf dan he? De kids hier willen ze dus echt niet aan, daar ga je toch niet mee lopen hahaha

  gr Alette

 2. Emine Pazan

  ze zien er apart uit danielle 😉
  Ik heb nog geen inkopen kunnen doen voor de zomer… Zoals je weet ben ik druk inkopen aan het doen bij jou voor scrapspulletjes dat er geen geld overblijft haha

  liefs emine

 3. Anonymous

  You lucky girl! The whole Rotterdam is out of stock. I bought the only 2 pairs I could find for the boys today. Not the colors I wanted (well less fun than yours) but at least I got some. Boys had been nagging me for 2 weeks now!!! I agree they’re perfect for the active outdoors boys!

 4. Anonymous

  Ik heb mijn crocs HOT PINK!! vorig jaar al gescoord. Ze lopen heerlijk! Als ze zijn uitverkocht kun je ze ook online bestellen hoor op crocs.nl. Helaas hebben ze ze niet in maatje 21 anders had ik er ook al een paar gehaald voor Noa!
  Veel veilige kilometer ;-))

Geef een reactie